KÄYTÄ VÄRIKYNÄÄ

MARKKINOINTIPALVELUT

Suunnittelemme yrityksellesi tai yhdistyksellesi painovalmiit markkinointimateriaalit, esimerkiksi lehti-ilmoitukset, esitteet, kampanjamateriaalit, julisteet sekä muut myynninedistämistuotteet.

Voimme myös suunnitella koko brändi-ilmeen uusiksi. Yhdenmukainen tyyli antaa hyvän ensivaikutelman ja jää mieleen.

Laadukkaasti toteutettu painotuote tuo yrityksesi tai yhdistyksesi parhaat puolet esiin ja takaa näkyvyyden printtimediassa. Painotuote auttaa erottautumiseen kilpailijoista, tehostaa brändin viestiä ja kulkeutuu usein ihan kotiin saakka.

Tarjoamme markkinointipalvelut sopuisaan hintaan niin, että niiden käyttäminen on järkevää kaikenkokoisille yrityksille ja yhdistyksille. Oli tarpeesi iso tai pieni, jätä se meidän huoleksemme ja voit huoletta keskittyä ydinosaamiseesi. Oletko uusi yrittäjä? Tutustu HELAHOITO-starttipakettiimme, jolla saat yrityksesi markkinointiin helposti alkuun.

Käytä värejä

Rohkea, kekseliäs ja raikas ilme muistetaan

TARINAN MAHTI

Jos haluat saada asiakkaat kiinnostumaan, ostamaan ja sitoutumaan: KERRO TARINA!

Hyvä tarina puhuttelee ja herättää tunteita. Se on myös kiistaton myyntivaltti. Mitä parempi tarina, sitä parempi tulos. Yrityksen tarinan tehtävänä on tuoda yritystä palveluineen ja tuotteineen lähemmäs ihmistä.

Yrityksen arvot, visio ja periaatteet luovat pohjan sille, mitä yritys haluaa viestiä ulospäin; minkälainen se haluaa olla. Viestin tulee olla inhimillinen ja samaistuttava, ei liian abstrakti. Hyvällä tarinalla erotutaan kilpailijoista ja jäädään positiivisella tavalla ihmisten mieleen.

Hyvä yritystarina ei kerro vain mitä yritys tekee tai minä vuonna se on perustettu. Se kertoo miksi, miten ja kenelle yritys tekee ja on olemassa. Tarinalla luodaan elämyksellisyyttä ja tehdään yrityksestä kiinnostava.

Voisimmeko me olla avuksi yritystarinanne kiteyttämisessä?

“Think outside the box, collapse the box, and take a f**king sharp knife to it.”

BANKSY
MUUTAMIA YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME